Politica de Confidentialitate - GDPR

In conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European privind protectia datelor - GDPR

Stim cat este de important ca datele dumneavoastra sa fie pastrate in siguranta. In acest sens, dorim sa va asiguram ca protejarea datelor este extrem de importanta si fundamentala si pentru noi la fel ca si pentru dumneavoastra.

1. Principiile prelucrării datelor cu caracter personal

www.adukato.ro declară că toate datele personale sunt considerate strict confidențiale şi sunt tratate în conformitate cu legile în vigoare în domeniul protecției datelor cu caracter personal. www.adukato.ro a luat cunostinta despre Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului si in special de obligatiile care revin oricarui Operator de date cu caracter personal. Securitatea datelor dumneavoastră personale este o prioritate. În consecință, acordăm cea mai mare atenție datelor personale și protecției acestora.

2. Datele cu caracter personal și prelucrarea acestora

Dacă sunteți membru cu cont , colectăm:

o Numele și datele de contact. Numele și prenumele, adresa de e-mail, adresa poștală, numărul de telefon.

Dacă vă abonați la mesajele noastre de marketing, colectăm:

o Numele și datele de contact - adresa de e-mail și prenumele.

În plus, procesăm următoarele date personale:

o Detalii din mesajele dintre www.adukato.ro și client

3. Scopul prelucrării datelor cu caracter personal:

Furnizarea de servicii şi îmbunătățirea acestora. Pentru a putea presta și îmbunătăți serviciile oferite spre satisfacția dvs., procesăm datele dvs. personale. Mai exact, acestea includ:

o Procesarea comenzilor de produse sau servicii, comandate fie prin pagina noastră Web, fie prin telefon, fie prin pagina www.adukato.ro din site-urile de socializare (facebook, instagram). Aici, motivul juridic este că datele sunt indispensabile pentru executarea contractului de cumpărare, iar unele informații sunt indispensabile pentru îndeplinirea obligațiilor legale (de exemplu, documentele contabile).

o Asistență clienți. Pentru a oferi servicii clienților şi a elimina eventualele probleme în executarea contractului procesăm datele personale în baza necesității respectării acestor contracte.

o Comunicarea. Utilizăm datele colectate în scopul comunicării cu dvs. într-un mod personalizat. De exemplu, vă putem contacta prin telefon, prin e-mail sau prin alte mijloace, pentru a obține informații suplimentare.

Protecție, securitate și soluționarea disputelor. Putem prelucra datele și dintr-un interes legitim, care constă în a asigura protecția şi securitatea sistemelor și a clienților noștri, pentru prevenirea şi detectarea fraudelor, rezolvarea litigiilor şi implementarea acordurilor noastre , pe baza interesului legitim.

Oferte de marketing Newsletter

o Vă trimitem comunicări comerciale referitoare la ofertele actuale si reducerile noastre. Aveți întotdeauna posibilitatea de a refuza aceste comunicări comerciale, folosind link-ul pentru dezabonare din fiecare e-mail.

o Aveți dreptul să obiectați oricând şi gratuit față de o astfel de prelucrare.

4. Transferul datelor personale către terți

Informațiile dvs. personale vor fi transmise unor terți sau vor fi intermediate altfel, numai în cazul în care este necesar pentru îndeplinirea contractului pe baza unui interes legitim sau dacă v-ați exprimat în prealabil acordul.

a) companiilor emitente de carduri de credit, furnizorilor de servicii de plată pentru procesarea plăților și băncilor, pe baza comenzii dvs., în vederea executării contractului

b) terților, de exemplu procurorilor și tribunalelor, în scopul recuperării sau al încheierii oricărui contract cu dvs.;

c) autorităților publice (de exemplu, poliției)

5. Securitatea datelor cu caracter personal și durata stocării acestora

Securitatea datelor personale

o Operatorul va prelucra datele cu caracter personal in mod legal, echitabil si transparent fata de persoana vizata;

o Operatorul va colecta datele personale in scopuri determinate, explicite si legitime, ulterior nefiind permisa prelucrarea intr-un mod incompatibil acestor scopuri;

o Operatorul se va asigura ca datele personale sunt adecvate, relevante si limitate la ceea ce este necesar in raport cu scopurile in care sunt prelucrate;

o Operatorul va pastra datele intr-o forma care sa permita identificarea persoanelor vizate pe o perioada care nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrate;

o Operatorul garanteaza ca datele personale sunt prelucrate intr-un mod care asigura securitatea adecvata a datelor, inclusiv protectia impotriva prelucrarii neautorizate;

o Operatorul se obliga sa puna in aplicare masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru a garanta si a fi in masura sa demonstreze ca prelucrarea se efectueaza in conformitate cu Regulamentul privind protectia datelor cu caracter personal, revizuind si actualizand in mod activ respectivele masuri;

o Operatorul se obliga sa pastreze evidentele activitatilor de prelucrare aflate in responsabilitatea sa, sa coopereze cu autoritatea de supraveghere si sa puna la dispozitia acesteia, la cerere, aceste evidente, pentru a putea fi utilizate in scopul monitorizarii operatiunilor de prelucrare respective;

o In cazul in care operatiunile de prelucrare sunt susceptibile sa genereze un risc ridicat pentru drepturile si libertatile persoanelor fizice, Operatorul va fi responsabil pentru efectuarea unei evaluari a impactului asupra protectiei datelor.

Timpul de procesare

o pe o perioadă absolut necesară pentru a asigura toate drepturile şi obligațiile care rezultă din contract, mai precis pe durata perioadei contractuale,

o pe durata cât există obligatia să se păstreze informațiile, în conformitate cu reglementările juridice generale.

o Acordul privind ofertele este valabil până la revocarea acestuia

În celelalte cazuri, timpul de procesare decurge din scopul prelucrării sau este dictat de reglementările privind protecția datelor personale.

6. Drepturile subiecților datelor

o În cazul în care procesăm datele dvs. personale, puteți solicita gratuit informații privind prelucrarea datelor personale proprii.

o În cazul în care credeți că prelucrarea datelor personale nu respectă protecția datelor dvs. personale și contravine reglementărilor legale privind protecția datelor cu caracter personal, puteți cere explicații, puteți solicita înlăturarea situației astfel apărute și, mai ales, puteți cere corectarea, completarea, ștergerea sau blocarea datelor cu caracter personal.

o Acordul dvs. privind prelucrarea datelor cu caracter personal poate fi revocat oricând doriți. Dacă vă retrageți acordul cu privire la prelucrarea datelor personale, acestea vor fi șterse; aceste măsuri nu afectează însă datele personale necesare pentru a îndeplini obligațiile legale (de ex. executarea comenzilor deja preluate) sau pentru protejarea intereselor sale legitime. Eliminarea datelor personale are loc și atunci când acestea nu sunt necesare pentru scopul propus sau în cazul în care stocarea datelor dvs. este inadmisibilă, din alte motive prevăzute de legislație.

Termeni si conditii

Citirea termenilor și condițiilor desfășurate în continuare intră în obligativitatea fiecărui vizitator, client și potențial client. Domeniul web www.adukato.ro este deținut și administrat de persoana fizica autorizata Tudor Iulian (PFA Tudor I.P.).

Conținutul site-ului www.adukato.ro, este proprietatea mea/Tudor Iulian și este interzisă copierea și utilizarea informațiilor și a imaginilor fără acordul meu, acestea reprezentând proprietate intelectuală. În eventualitatea unor erori de conținut nu sunt răspunzator pentru prezența acestora.

Citeste mai departe

Ultimele noutati

20 Decembrie 2020
20 Decembrie 2020
20 Noiembrie 2020